Urmarirea comenzii tale

Dupa ce ai inregistrat comanda, poti urmari statusul acesteia din contul tau de client, in sectiunea “Comenzile mele”.

 

Modificare sau anulare comanda

 

Posibilitatea anularii unei comenzi sau livrari este disponibila in contul tau de client, sectiunea „Comenzile mele”.

In cazul in care anularea nu mai este posibila din cont, daca te-ai razgandit si nu mai vrei un produs din comanda, vrei alt produs decat cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poti anunta cat mai repede la 0721.442.182 sau 0721.442.182.

Colegii nostri de la Suport 24/7 vor face tot posibilul sa iti modifice sau anuleze comanda.

 

Modalitati de livrare

 

Livrare prin curier (standard)

  

Livrarea este gratuita pentru comenzile cu valoare mai mare de 200 lei care contin produse vandute de INSTATTOO.RO. In cazul in care o comanda contine produse vandute si livrate de INSTATTOO.RO si un card cadou, valoarea totala rezultata fiind de minimum 200 de lei, transportul gratuit nu se aplica. Mai exact, produsele vandute si livrate de INSTATTOO.RO din comanda respectiva trebuie sa fie de cel putin 200 de lei, astfel incat sa beneficieze de transport gratuit.

 

Taxa de livrare este de 14,99 lei pentru comenzile cu valoare mai mica de 200 lei care contin produse vandute si livrate de INSTATTOO.RO

 


Costul si conditiile de livrare pentru produsele vandute de partenerii INSTATTOO.RO sunt afisate in pagina fiecarui partener – o poti accesa apasand pe numele acestuia, afisat in pagina produsului.

 

Livrare programata

 

Pentru comenzile cu livrare in Bucuresti, Cluj-Napoca, Brasov si Craiova, ai la dispozitie serviciul premium Livrare programata. La plasarea comenzilor eligibile pentru acest serviciu poti selecta ziua si intervalul orar in care vrei sa ti se livreze cumparaturile.

 

Costul acestui serviciu este de 24.99 lei pentru comenzile cu valoare totala de pana la 200 de lei, respectiv 9.99 lei pentru comenzile cu valoare peste 200 de lei (inclusiv). Pentru produsele de mari dimensiuni, de exemplu electrocasnicele mari, serviciul este disponibil contra sumei de 49.99 de lei, indiferent de valoarea totala a comenzii.

Cuptoarele cu microunde (standard si incorporabile), hotele  (standard si incorporabile) si plitele incorporabile au cost de transport 24.99 lei, daca alegi livrarea programata.

 

Disponibilitatea si costul serviciului livrare programata apar in pagina de produs, urmand ca la adaugarea in cosul de cumparaturi, dupa selectarea serviciului, sa se afiseze intervalele disponibile dintre care se vor alege ziua si ora dorite.

 

Pentru Bucuresti si Ilfov, intervalele sunt:

 

  • 09:00 – 11:00
  • 11:00 – 13:00
  • 13:00 – 15:00
  • 15:00 – 17:00
  • 17:00 – 19:00
  • 19:00 – 21:00

 

Pentru Cluj-NapocaBrasov si Craiova, intervalele sunt:

 

  • 10:00 – 13:00
  • 13:00 – 16:00
  • 16:00 – 19:00

 

Serviciul este indisponibil pentru comenzile care contin produse din INSTATTOO.RO. Daca apare in pagina de produs, optiunea este activa si poate fi selectata la finalizarea comenzii. Disponibilitatea intervalelor orare este limitata in functie de capacitatile partenerilor de curierat.

 

 

Ridicare din showroom

 

Livrarea in showroom se face gratuit.

Daca produsele pe care le-ai comandat sunt pe stoc in showroom, le poti ridica imediat. Daca produsele nu sunt pe stoc in showroom-ul pe care l-ai selectat cand ai inregistrat comanda, te vom anunta prin e-mail sau SMS cand acestea vor ajunge in showroom ca sa le ridici. Din momentul in care au ajuns, produsele sunt pastrate in showroom timp de 7 zile (cu tot cu ziua in care primesti notificarea de ridicare).

  

Pentru comenzi platite online (cu cardul online, in rate, prin EuPlatesc.ro, ordin de plata), te rugam sa ai actul de identitate la tine, ca sa iti putem inmana produsele. Pentru persoanele juridice, este necesara si o imputernicire din partea firmei.

 

Ridicare de la Posta Romana

 

Acest serviciu este disponibil in 600 de puncte de livrare din toata tara. 

De asemenea, in anumite oficii postale iti punem la dispozitie plata prin card bancar la POS.

 

Când iti poti ridica produsele comandate? 

 

A doua zi in cazul comenzilor plasate de luni pana vineri, pana la ora 15:00.

Marti, in cazul comenzilor plasate de vineri, ora 15:00 pana luni, ora 15:00.

 

In momentul in care produsele tale ajung la oficiul postal te vom anunta prin e-mail sau SMS. Te rugam sa le ridici in cel mult 7 zile, altfel comanda ta va fi anulata automat.

 

Livrarea produselor INSTATTOO.RO la oficiile Postei Romane se face gratuit doar pentru comenzile care au o valoare minima de 50 de leiIn cazul in care suma de plata pentru o comanda este mai mica de 50 de lei, costul de livrare este de 4,99 lei.

 

Termenele de livrare se refera la comenzile pe care ai ales sa le platesti ramburs/ numerar.
Daca ai ales o alta modalitate de plata – card online, ordin de plata, plata in rate – termenul de livrare se poate modifica in functie de inregistrarea platii.

*La receptionarea/ridicarea comenzilor achitate (Ordin de plata, card online, rate, Euplatesc.ro etc.) este obligatorie prezentarea unor documente:

– Pentru persoane fizice: actul de identitate
– Pentru persoane juridice: actul de identitate si imputernicire din partea firmei.