INSTATTOO 

Ne ocupam noi de cencept, brainstorming si implementarea unei activari cu tatuaje temporare pentru brandul tau!

Trust Your Ink-Stincts

La Neversea am oferit posibilitatea celor prezenti in festival sa isi exprime personalitatea prin tatuaje audio si o colectie autentica impreuna cu @ballantines_ro. A fost un real succes pentru ca mereu era plin de oameni.

GOLAN SYMPHONIC 3.0

Feedback

Cei care au vrut să-și imprime pe piele, la propriu, versurile preferate ale trupei au putut face acest lucru. Ballantine's a venit cu ideea de a-i ajuta pe fanii GOLAN să plece acasă cu tatuaje cu versurile trupei sau chiar cu o melodie imprimată pe piele! Tot ce trebuia să faci era să îți alegi forma preferată sau versurile preferate și să te lași pe mâna celor de la SoundWaves TattooUite-mă pe mine, mai jos! M-am tatuat, nu glumă!

Iar fanii au venit! Și fiecare pleca cu un zâmbet imens pe chip de la stand-ul Ballantine's! Doar aveai pe piele un vers al trupei tale preferate care chiar cântă! Așa e, sună ciudat, dar cu aplicația celor de la SoundWaves Tattoo și cu coolness-ul celor de la Ballantine's puteai să îți asculți tatuajul cum îți cântă direct de pe piele!

Eu unul chiar am ajuns să mă întreb, după ce m-am tatuat (nu permanent!) la stand-ul Ballantine's dacă chiar ar trebui să îmi fac un tatuaj pe bune?

Am văzut fani care se mândreau cu tatuajele audio pe care și le-au făcut și îi îndemnau și pe alții să meargă să își facă. În timpul concertului, multe mâini tatuate răsăreau din mulțime și se distingeau. E o metodă inedită prin care poți să marchezi un astfel de eveniment și să îi implici activ pe fani în a arăta cât de mult iubesc ei GOLAN. 

Real Tatto Experience

Setup-ul nostru ofera cea mai buna si reala experienta (Salonul nostru de tatuaje temporare) la o prezentare sau la un eveniment corporatist este o metoda de divertisment absolut noua, care atrage un interes de 100% printre oaspeți. Tatuajul flash originals (colectia grafica) sau tatuajele audio sunt atractia festivalurilor si a concertelor

Gama larga de tatuaje temporare - concept design sau audio personalizat in functie de tema evenimentului -

Tatuaje audio, custom designs, color, auriu,glow in the dark, negru, real tattoo look, alb! Suntem gata să vă oferim ambele opțiuni dovedite deja evaluate de zeci de clienți și crearea de tatuaje personalizate în funcție de schițe individuale. Surprindeți clienții dvs. cu un accesoriu neobișnuit. Dimensiunile, precum și tipul ambalajului pot fi, de asemenea, oricare.

Colaboreaza cu noi, e cel mai usor si placut

  • Realizarea design-ului pentru tatuajele temproare potrivite brandului tau si a evenimentului

  • Realizarea de materiale grafice pentru promovarea acestei activari in Online si Offline

  • Realizarea cataloagelor pentru a avea o usoara desfasurare a activarii

  • Setup-ul nostru este echipat cu tot ce avem nevoie pentru a oferi experienta unui tatuaj real, dar care duraza doar 7 zile 

Sugestii Activare

1. Utilizați tatuajul pe zona de întâmpinare la evenimentul dvs.
2. Zilele mărcii pentru clienți, incl. activitățile rețelelor ca un serviciu atrăgător pentru clienți, promovarea vânzărilor.
3. Un cadou pentru o achiziție.
4. Furnizarea de bloggeri de tatuaje pentru a publica informatii despre brand, precum si o atentie suplimentara la brand
5. Organizarea de competiții cu condiția plasării fotografiilor cu tatuaje în rețelele sociale și indicarea informațiilor despre marcă.
6. Trimiterea cadourilor către mass-media, partenerii și prietenii mărcii.
7. Producerea de tatuaje transferabile în cantități mari pentru a introduce un produs suplimentar în sortimentul mărcii și vânzarea acesteia.
8.Concurs intre 2 echipe, 2 interpreti, 2 entitati, cu ajutorul tatuajelor tempoare audio si nu numai.
9.Lansari de albume audio.10.Concerte, festivaluri, activari de brand.

Contacteaza-ne

Mail: [email protected]
Telefon: +40721422182.

Super tatuaje