Blog Category
Special Products
Special Products
New Products
New Products
Pret 70,00 RON
Pret 50,00 RON
Pret 50,00 RON
Pret 50,00 RON
All New Products
Testimonial
Testimonial
Multumim pentru cuvintele frumoase si vrem sa va felicitam si noi pe voi pentru toata mobilizarea de la Stay True Tattoo din cadrul festivalului. Intr-adevar, totul a iesit foarte bine, echipa Soundwaves a facut o treaba foarte buna, ca dovada, coada perpetua de la corner – a ajutat mult diferentierea prin tatuaje audio si diversitatea oferita – hena alba, aerograf etc
Sinziana Baltac
GRAFFITI PR
Colaborarea Ballantine’s x Soundwaves Tattoos ne-a lasat cu un zambet larg pe buze. Baietii si fetele de la SW Tattoos au operat foarte eficient si organizat pe toata perioada festivalului Neversea, iar standul Stay True Tattoo din cadrul evenimentului a mers ca pe roate. Ii recomand cu caldura pe cei de la SW Tattoos - in ei vei gasi un partener creativ si de nagejdie!
Oana Ghinea, Brand Manager
Pernod Ricard Romania
Am văzut fani care se mândreau cu tatuajele audio pe care și le-au făcut și îi îndemnau și pe alții să meargă să își facă. În timpul concertului, multe mâini tatuate răsăreau din mulțime și se distingeau. E o metodă inedită prin care poți să marchezi un astfel de eveniment și să îi implici activ pe fani în a arăta cât de mult iubesc ei GOLAN.
VICTOR ARVUNESCU
unsitedemuzica.ro
La Neversea cornerul Ballantine’s a dat posibilitatea celor prezenti in festival sa isi exprime personalitatea prin tatuaje audio. Oamenii isi alegeau un vers dintr-o piesa si o puneau pe piele. A fost un real succes pentru ca mereu era plin de oameni.
OTRAVA
www.bloguluotrava.ro
Christmas Tattoo Party - Tatuaje Temporare

Christmas Tattoo Party - Tatuaje Temporare

Colegii tăi merită să aibă parte de cea mai tare petrecere, iar noi suntem salvarea ta! Oferim servicii complete - ne ocupăm noi de concept, creație șoimplementarea activării la evenimentul tău.

Așadar vine veșnica întrebare “Tu cum petreci de sărbători?”. Atât tu, cât și colegii tai meritați cea mai tare petrecere de până acum, iar noi vrem să fim alături de voi și să aducem un plus de voie bună.

Probabil te întrebi cum și ce avem noi așa special? Îți putem răspunde la aceste întrebări în doar 3 cuvinte TATUAJE TEMPORARE PERSONALIZATE. O petrecere de neuitat este una plină de suprize, iar noi te putem ajuta să le faci prietenilor tăi un cadou de neuitat.

Probabil că atât tu, cât și ei ați visat la anumite TATUAJE, dar nu ați avut curajul să le purtați o viață întreagă. Aici vine vestea bună, tatuajele noastre sunt TEMPORARE, și țin 3-5 zile.

Exista o mare posibilitate să te îndrăgostești de ele și să le dorești pe veșnicie, dar stai liniștit, putem rezolva și asta ulterior.

Dacă până acum nu ești convins, DIVERSITATEA noastră te va cuceri iremediabil. De ce spunem asta? Avem o gamă largă de tatuaje, totul personalizabil și conform valorilor companiei tale.

Poate aveți un motto sau un mesaj care vă definește. Ce poate să fie mai tare decăt să purtați toți același scris pe piele timp de câteva zile?

Colegii tăi merită să aibă parte de cea mai tare petrecere, iar noi suntem salvarea ta! Oferim servicii complete - ne ocupăm noi de concept, creație șoimplementarea activării la evenimentul tău. Sună bine? Chiar daca faci parte dintr-o echipă îndrăzneață sau nu, puțină distracție nu strică. Pentru a avea parte de o petrecere de neuitat ai nevoie de ceva unic! Iar acel ceva suntem noi!

All comments

Leave a Reply